Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home3/pellumbi/public_html/RomanoPort/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Shqip (Albanian)English (United Kingdom)

MAKINERI PAISJE
Kapaciteti I ngarkim / shkarkimit : 9000 ton /ne 24 ore per LPG; 16 ton / ore per produktet e naftes

Terminali eshte I dizenjuar nga NEDECO nje nje konsorcium kompanish konsulente Hollandeze.
Konsulenti kryesor eshte Witteveen + Boss e cila eshte nje kompani me reputacion nderkombetar dhe me me tepar se 650 punonjes.
Ne dizenjimin final te terminalit nga NEDECO perfshihen dhe :

  • Survejimet batimetrike
  • Studimi naval
  • Dizenjim i zones se ndertesave
  • Lehtesirat ne breg
  • Platformen me pilota dhe krahet e shkarkimit
  • Punet per germimin
  • Dizenjimin baze ne makineri e pajisje te shkarkimit e sigurise
  • Asistencen ne procedurat e tenderit dhe vleresimi i tij
  • Pregatitja e dokumentave te certifikimit.

Universiteti I Tiranes eshte kontaktuar dhe ka kryer Vleresimin dhe ndikimin ne Mjedis.

Vecorite kryesore te sherbimevete shkarkimit te Naftes / LPG ne Porto Romano
Terminali lehteson anijet per furnizim me nafte dhe LPG
Zona e Porto Romanos ka hapesira te mjaftueshme per me teper sfera dhe depozita
Aplikim i te gjitha rregullave, kodeve dhe standarteve.