Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home3/pellumbi/public_html/RomanoPort/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Shqip (Albanian)English (United Kingdom)
Panairi Alb-Konfindustria
Saturday, 02 May 2009 14:44
PDF Print E-mail

Me date 29/04/2009, 30/04/2009, 01/05/2009 shoqeria Romano Port perfaqesohet ne panairin Alb - Konfindustria i cili eshte panair Nderkombetar.

Panairi u inagurua nga Ministri i Ekonomise Tregetise dhe Energjetikes Z. Genc Ruli i cili vizitoi dhe vleresoi arritjet dhe tashme perfundimin e zbatimit te ketij projekti me sukses.

Last Updated ( Sunday, 03 May 2009 14:48 )