Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home3/pellumbi/public_html/RomanoPort/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Shqip (Albanian)English (United Kingdom)

KONTAKTET 

 

ROMANO PORT 
Porto Romano
Durres
Albania
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.romanoport.com.al

 Kontakt

 

  • Departamenti i Sigurise
  • Departamenti i analizes dhe incidenteve
  • Departamenti i mbrojtjes nga zjarri
  • Departamenti teknik – teknologjik
  • Departamenti juridik – menaxherial
  • Departamenti i sigurimit teknik dhe mirembajtjes
  • Departamenti ekonomik
  • Departamenti i burimeve njerezore dhe kujdesit shendetesor

 

Nga lista e meposhteme zgjidhni personin e kontaktit 

# Name Position Phone Mobile Phone Number Fax
1 Piro Bare Drejtor Ekzekutiv (+355) 69 20 58951
2 Dashamir Dervishi Oficer Kontakti (+355) 407 9368
3 Dashamir Dervishi Agjensine Detare dhe Spedicionere +355 407 9368
4 Orledia Bare Departamenti Burimeve Njerezore (+355) 52 250 001 (+355) 69 20 81051 (+355) 52 250 013