Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home3/pellumbi/public_html/RomanoPort/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Shqip (Albanian)English (United Kingdom)
romanoport.com.al
Gas and OilTubacionetMbrojtja
ikonOIL AND GASikonTubacionet e TransportimitikonSistemi Mbrojtjes

Vendi i montimit te objektit eshte vendosur brenda sheshit
ndertimit miratuar me siperfaqe 6000 mne toke dhe 42.000 m2 ne dete
Kapaciteti i anijeve eshte nga 1.000 deri ne 20.000 Ton
Gjatesia e portit 1100 ml me thellesi ne vendshkarkim 11.7m

Porti ndodhet 6.5 km ne veri te qytetit te Durresit,
Koordinatat Gjeografike jane: Φ 41° 15’ 000’’ dhe λ 19° 22’ 007’’ 

Rregullore mbi funksionimin e portit

df
Shiko Harten e Madhe

MISIONI
Me seriozitetin dhe korrektesine tone kerkojme te ofrojme nje sherbim sa me konkurent klientit me cmimet me konkuruese ne tregun shqipetar dhe me gjere , duke garantuar siguri te plote ne sistemin e transportit ne perputhje me te gjitha rregullat nderkombetare te porteve.

VIZIONI
Te jemi porti me i rendesishem i shperndarjes dhe tregetimit te lendeve djegese ne te gjithe rajonin dhe jashte tij.